Middels Spirituele Coaching bied Natascha’s Wereldkaarten Centre u de volgende diensten aan.

MIDDELS CHAT SESSIES:

Tarot Chat

Orakel Chat

Engelen Chat

Liefde en Passie Chat

Sensueel Intiem Chat

Spiritueel Luisterend Oor Chat

Deze sessies worden behandeld door de spirituele coach voor de dienst service die u verzocht heeft middels de spirituele winkel. Hoe het werkt en meer over deze diensten en voor welke levensvragen ze zijn, leest u in de spirituele winkel door op het product te klikken.

MIDDELS EMAIL VERSTREKT:

Tarot Reading Uitgebreid

Orakel Reading Uitgebreid

Engelen Reading Uitgebreid

Liefde en Passie Reading Uitgebreid

Sensueel Intiem Reading

Foto Reading

MIDDELS TELEFOON:

Spiritueel Telefonisch Consult

VOOR ALLE SPIRITUELE DIENSTEN MOET U AANVRAAG VOLLEDIG ZIJN. DIT HOUD IN:

U GAAT AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NW CENTRE

U GAAT AKKOORD MET HET PRIVACY BELEID VAN NW CENTRE

UW BETALING IS ONTVANGEN

DE BENODIGDE INFORMATIE VOOR DE DIENST VERZOCHT DOOR U, IS ONTVANGEN DOOR NW CENTRE

Uw volledige aanvraag word binnen 24 uur afgehandeld.

UW SPIRITUELE COACH

Het gezicht achter al deze spirituele is Natascha Tjon-Kie-Sim. Ik wil kort wat meer over mezelf vertellen omdat spirituele diensten toch vaak zijn voor persoonlijke doeleinden. Zodat u alvast weet wie ik ben. Ik ben in Nederland geboren maar mijn achtergrond komt uit Suriname en ook uit verschillende plekken in AziĆ«. Deze gave om andere te helpen is aangeboren. Daar heb ik altijd wat mee gedaan maar wilde meer doen. En zo ben ik een bedrijf op gaan zetten. Ik behandel alle aanvragen zelf maar wil op een gegeven moment collega’s werven. Dus als je zelf zeer begaafd ben houd de site in de gaten voor vacatures. Bijna alle aangeboden diensten worden door een spirituele kaartenlegging gemaakt of door een foto door u verstrekt. Het spiritueel Luisterd Oor dienst is de enige die anders is. Deze dienst is puur voor degene die zoeken naar een onafhankelijk iemand (de spirituele coach). Om hun verhaal kwijt te kunnen zonder dat ze zich druk hoeven te maken over hun eigen omgeving. Verder heb ik zelf veel aan vrijwilligerswerk gedaan voor de corona en veel gewerkt als gastvrouw met gedementeerden of degene die alzheimer hebben bij verpleegtehuizen. Natuurlijk heb ik kinderen. Ik ben ook getrouwd geweest. Maar vanwege zijn werk moesten mijn partner en ik gedwongen langdurig uit elkaar. Gelukkig is het contact tussen ons sinds paar jaren weer optimaler en aan het herstellen. Volgens mij heb ik spirituele geluk. Samen hebben we mogelijke plannen. Het kan heel goed zijn dat mijn voormalige schoonfamilie/familie in de verdere toekomst mijn collega’s zullen worden in spirituele coaching in mijn bedrijf. Of ben ik nu de toekomst aan het voorspellen? Ha, ha. Genoeg over mij. Ik help u graag als u me nodig heeft.

GARANT:

Er word altijd privacy, eerlijkheid, vriendelijkheid, betrouwbaarheid, ervaring en bekwaamheid gegarandeerd. Als u gebruik maakt van de service gaat u een spiritueel contract (het consult) aan. Alles wat u moet weten is terug te vinden op de website. Er zijn geen verborgen contract punten. NW Centre behandeld u waardig en met respect. Natuurlijk verwacht ik als spirituele coach ook zo behandeld te worden en streef dat onze communicatie altijd helder en respectvol is en zal blijven.