Voor email readingen kunt u al gebruik maken van de spirituele service. Verder is de website van Natascha’s Wereldkaarten Centre tijdelijk tevens in bewerking. Het spijt ons voor het ongemak en alvast bedankt voor u begrip.

Het is wel mogelijk al om een emailreading te bestellen. Tijdens de bewerking van de website kunt u me alsnog bereiken op nataschatjonkiesim@gmx.com voor dringende verzoeken. Vragen die u heeft die niet kunnen wachten en u wilt graag antwoord. Laat in dit bericht altijd uw naam, leeftijd en emailadres achter. Als u snel wilt worden geholpen laat gelijk weten welke emailreading je wilt aanvragen. En verstrek de gegevens die gevraagd worden omtrent de aanvraag die je gekozen hebt. Binnen 48 uur krijg je , je aanvraag verzonden en worden uw vragen ook beantwoord.

Lees altijd de Algemene Voorwaarden. Als u een aanvraag doet gaat u hiermee akkoord. Betaling moet altijd eerst worden gemaakt voor de spirituele service word geleverd. De 48 uur gaan in het moment dat uw betaling overgemaakt is en zichtbaar is op mijn rekeningnummer. Niet het moment dat u de aanvraag via email verzend. Deze maatregel is genomen om het bedrijf te beschermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *