1. Door gebruik van de service op Natascha’s Wereldkaarten Centre (hierna NW centre genoemd) gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.
 2. NW Centre verplicht u de Algemene Voorwaarden door te lezen en bij gebruik van service beschouwt NW Centre dat u hieraan voldaan heeft.
 3. Er is geen mogelijk voor terugbetalingen of refund. Dit is uitgesloten!
 4. Voor spirituele telefonisch consulten en telefonische klantenservice word betaald. Dit gaat middels de spirituele lijn 0909 1515. Kosten van deze lijn zijn altijd 1.00 euro per minuut.
 5. Consumenten onder de 12 jaar zijn uitgesloten van deze dienst.
 6. Consumenten vanaf 12 jaar tot 16 jaar zijn verplicht medewerking en toezegging van een volwassene te krijgen en mogen alleen van de service genieten die valt in hun leeftijdscategorie.
 7. Maakt een consument van 12 jaar tot 16 jaar gebruik van de service, beschouwd NW centre  dat u voldaan heeft aan de Algemene Voorwaarden bij punt 6 en ook dat u deze gelezen hebt.
 8. Consumenten vanaf 16 jaar moeten wel mondelinge toestemming van de voor hun verantwoordelijke volwassenen krijgen. Maak je gebruik van de service beschouwd NW Centre punt 8 als gelezen en afgehandeld door de consument.
 9. Consumenten die volwassen zijn (vanaf 18 jaar) hoeven niet toestemmingen te vragen maar zijn zelf verantwoordelijk.
 10. Het spiritueel consult word ingevuld naar inzicht en ervaring van de spirituele coach.
 11. Het uittesten van de spirituele coach door consumenten is verboden. Doet u dit toch, is de spirituele coach niet meer verantwoordelijk voor de resultaten van de service. Goede resultaten zijn gebaseerd op de eerlijkheid van alle partijen. Want de coach werkt met de informatie/vragen die u aanreikt.
 12. Het is niet toegestaan voor de spirituele coach medische adviezen te verstrekken aan consumenten. Een spirituele coach kan inzicht geven maar is geen arts. Bij medische vragen zal de coach u dit toelichten en bespreken met de consument of u niet beter contact met een arts kan opnemen.
 13. Vragen over de dood (wanneer u komt te overlijden of iemand anders). Kan de spirituele coach wel zien maar naar aanleiding van ervaring. Zou de coach ook niet willen dat u naar u dood toe zou leven. Daarom worden deze vragen alleen beantwoord met een tijdblok (10 jaar) en in welke jaren uw zwakste energie tijdblok aanwezig is. Let op! Dit betekent niet dat u dan perseé dood gaat maar wel in uw zwakste 10 jaar van uw leven bevind.
 14. De service is zowel voor spirituele consulten , spirituele adviezen , spirituele readingen en spirituele gesprekken .
 15. Leer het onderscheid tussen de soorten service aangeboden bij punt 14 op de spirituele diensten pagina en in de spirituele winkel door op de producten te klikken.
 16. Klantenservice is betaald omdat de coach zijn/haar energie moet schakelen. Van coaching naar informatie verstrekken. Als de coach u een moment vraagt (1 á 2 minuten) schakelt de coach. Voor deze moeite verzoeken wij u begrip en geduld.
 17. NW Centre is een erkend bedrijf ingeschreven bij Kamer van Koophandel en geregistreerd als een paramedisch bedrijf.
 18. Het grijze gebied tussen paramedische doeleinden en paranormale entertainment bestaat. En word ook erkend bij NW Centre. Het bestaat omdat er veel verschillende visies over zijn bij de consumenten. Daarom bieden we beide aan. Weliswaar hetgene wat bepaald om welke reden de consument gebruik maakt van de service. Dat weet alleen de consument en deze keuze bent u dus verantwoordelijk voor.
 19. Om van de service gebruik te kunnen maken moeten altijd u betaling en benodigde gegevens, beiden binnen zijn gekomen. Dan krijgt u binnen 24 uur een reactie of afspraak.
 20. Heeft u een betaling gedaan en zijn de benodigde gegevens niet verstrekt of andersom. Kan de coach u niet helpen en is de coach ook niet verantwoordelijk. Verstrek daarom altijd de benodigde gegevens op dezelfde dag als dat u betaalt voor deze service.
 21. Heeft u een betaling gemaakt en na 24 uur nog niet uw reading of een afspraak. Bel dan de klantenservice (0909 1515). Als we binnen 48 uur vanaf u contact opneemt het kunnen oplossen word uw aanvraag alsnog in behandeling genomen. Maar zijn er 3 dagen gepaseerd nadat u betaling is binnengekomen zonder contact of de benodigde informatie komt de aanvraag te vervallen en uw betaling is verloren voor u.
 22. Alleen een complete aanvraag word in behandeling genomen. Als een onvolledige aanvraag na een tijdzone van 72 uur (3 dagen) nog niet volledig is moet u een volledig nieuwe aanvraag doen.
 23. De werktijden van de coach zijn variabel. Kijk of de coach online is of maak een afspraak/aanvraag.
 24. De spirituele chat aangeboden via Premium chat kunt u gelijk van de service gebruik maken.
 25. Voor de chat aangeboden via de spirituele winkel moet u ook een afspraak voor inboeken. Maar omdat er nog niet een chatsoftware geïnstalleerd is voor de chats aangeboden in de spirituele winkel. Verzoek ik u daar nog niet van de service gebruik te maken. NW centre doet niet aan refund. Als het zover is zal punt 25 worden aangepast in de Algemene Voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *